Selasa, 26 Februari 2013

I just love these number!

 

 

260613

 

 

 

 

 

Surprise, surprise! Officially, it is a date, but a date for what? Keep in touch for another update!

 

 

 

p/s: Lately have been such busy life and nothing came across my mind on what to write. Sorry. Just telling this great date! Can' wait for it!

Sabtu, 23 Februari 2013

Not yet Teachers’ Day

Salam.

Well, sem baru sudah pun bermula dan aku pun dah mula menyibukkan diri dalam pelbagai perkara. Seronok seronok juga. Yeay~

Actually, aku secara tiba-tiba teringat kat cikgu netball aku. Last time jumpa masa aku form four. Rezeki terjumpa dia kat kedai makan dekat dengan sekolah rendah aku. Yelah, masa tu nak borak panjang pun tak sempat. Dia pun tengah bawak student nak pergi perlawanan persahabatan. Oh, rindu sangat-sangat yang teramat zaman sekolah rendah bila banyak-banyak perlawanan persahabatan. Walaupun aku ni tak hebat mana main netball, tapi aku sangat suka sukan masa kecik-kecik dulu. Selagi berdaya untuk aku bermain, aku hentam. Hebat tak hebat belakang kira.

Senang kata, tengah rindu zaman sekolah rendah.

Sekarang ni pun, Tok Ayah duduk tak jauh dengan sekolah rendah. Setiap kali lalu depan sekolah tu mesti teringat macam-macam. Dan setiap kali lalu jugaklah aku tengok bermacam-macam perubahan yang berlaku pada sekolah tu. Walaupun aku mula sekolah kat situ darjah 4, tapi kawan-kawan, cikgu-cikgu yang best semuanya buat aku rasa aku sekolah kat situ dari darjah satu.

That’s all folk. The end.

p/s: Ucapan “Terima kasih cikgu”  bukanlah semata-mata pada Hari Guru, 16 Mei, tapi bila-bila kita rasa berterima kasih pada cikgu-cikgu yang dah banyak mengajar kita.

Rabu, 13 Februari 2013

Walking on the rope while juggling balls

 

 

 

 

Start of the new semester, with a whole loads of things in the head!

 

 

 

 

 

 

 

1724813

the new Morse code.the end

 

 

p/s: may all be happy! =)