Isnin, 2 Ogos 2010

Sementara masid ada waktu

Salam...
Kesempatan yang ade ni sememangnya aq mahu gunakan dgn sebaik mungkin
Esok dan hari seterusnya akan menjadi bertambah sebok
dan sebok dan makin sebok
so, sebelom kerja menjadi belambak
baiklah aq luahkan isi hati aku...
bukan isi ati pon
nak introduce member2 seperjuangan dekat MIAT ni
kami akan (INSYA-ALLAH) fly ke Rusia taon depan
ini just kaum wanita je.
sekarang ni can menengok wajah2 kami aq kasi,
tengoklah



Memandangkan photoshop app aq takde, so aq akan kenalkanla satu demi satu kawan2 aq.
Bermula dari sebelah kiri (kiri korang la) yg berkace mate comey tu Amalia, then, Nad.
Yang kedepan tu Farah. Peace kat belakang tu Nadia and next to her to my roomate, Nabilah.
 Of courselah yg ujung skali tu aq.
Skarang ni, yang kat depan plak. Ujung kiri tu Khadijah.
Yang cute mute tu Nabilah (masih memikirkan care nakbezakan 2 Nabilah)
Elok bersila pula namenye Syarina n last skali Aisyah.

Ade rupa Rusia tak?


Aq juga nak ambik kesempatan ini utk introduce cikgu Rusia aq dan classmate aq.
Cikgu Rusia ade 3 orang.
Math: Rustem Richardovic
Physics: Svetlana Goryaeheva
Russian: Anna Vladimirovna
( utk kelas bhs ade 3 klas... lagi dua cikgu tahu just Natalia n Tatiana)
Gambar Anna Vladimirovna aq bole kasi tunjuk tapi cikgu lain, tak boleh la sbb takde gambar..

Kelas aq ade 7 laki-laki campur 4 perempuan. total up ade 11 orang.
First two weeks dulu memang kekok habis.
Skarang dah okay dah (rasenye).
Tataplah muka2 Russians to-be


sengaja aq xtra largekan gambar ni.
muke Anna Vladimirovna tak smiling mase ni.
kalo tengah smiling, sangat comel. seriously she's cute.
nilah classmates aq yang berbudi sgala bahasa. lately class kami mcm circus.
sebabnya tengah musim blaja grammar.
ayat russian pun lintang pukang buat satu kelas ketawa.
so far memang seronok jugakla.

okaylah.... (mentang2 klas physic esok tunda)
mahu sambung semakkan otak dengan latihan physics n russian
vocabs sangat byk nak dihafal.
stakat ini sahajala cerita kali ini.
ade mase kita jumpa lagi.

1 ulasan:

  1. asma'
    hurmmm... rindu gila kat ko owt
    suasana kat luar dah lain dari dalam..
    aku rindu ki,,
    n aku rindu bi'ah
    aku rindu omar..
    ko..good luck taw,,! bila ntah nak gather =..huhu
    btaw,,kwan aku dari saser ad kat sana sorang.naif..ko knla owt
    have a good day:)

    BalasPadam

Let's hear it from you.